Hajrie Rondo

SCHAUSPIELER DATEN

geboren:1 March 1951
update:2018-10-08 22:53:40

LETZTE ROLLEN

Hide - Show - Actress (13 )

2012 /I - Agon - Aunt

2011 - Kur vdekja kthen rrugen - - Over voice

2008 - Ne dhe Lenini - Semi

1999 - Borxhliu - -

1997 - Dashuri me krizma - -

1995 - Gjithë fajet i ka paraja - -

1988 - Pesha e kohës -

1987 - Një vitë i gjatë -

1987 - Përralle Nga e Kaluara - Tana

1985 - Kush vdes në këmbë - Lina

1983 - Një emër midis njerzëve - Nëna

1982 - Nëntori i dytë - gruaja e Lym Kepit

1980 - Vëllezër dhe shokë - Mara ...

DEINE MEINUNG

Was denkst Du über Hajrie Rondo?

Was verdient Hajrie Rondo als Schauspieler?

Lebt Hajrie Rondo alleine oder mit einem Partner?

Welches sind aktuelle projekte von Hajrie Rondo?


Spam Schutz: 4+2=

GLEICHE GEBURTSDATUM: 1 March 1951

Aleksey Nikolaevitsj Pokrovskiy
1 March 1924

Alan Thicke
1 March 1947

Simeon Aleksiev
1 March 1952

ÄHNLICHER NAME: Hajrie Rondo

Hakim Jakobsson
10 February 1969

Hakim Traïdia
27 July 1956

Hajime Mori
16 December 1955

Hajime Mitamura
10 October 1935


  Impressum  Privacy / Datenschutz