Mirush Kabashi

SCHAUSPIELER DATEN

geboren:1948
update:2017-06-07 15:27:22

LETZTE ROLLEN

(20 )

2014 - Cottage in America - (TV Serie) Zamir- Bridal Suite (2014 ) ... Zamir

- Blood Money (2014 ) ... Zamir

- Two Camels (2014 ) ... Zamir

- Imani Electric (2014 ) ... Zamir

- The Racoon (2014 ) ... Zamir

2008 - Ne dhe Lenini - Zimo

1998 - Nata -

1989 - Edhe kështu edhe ashtu - Apostol Sako

1987 - Binarët -

1987 - Telefoni i një mëngjesi -

1987 - Zëvendësi i grave -

1984 - Nxënsit e klasës sime - Nardi

1983 - Kohë e largët - Asketi Lithan

1983 - Dora e ngrohtë - Brahushi - piktori

1980 - Një ndodhi në port -

1980 - Një shoqe nga fshati - Shoferi

1980 - Karnavalet - Nikollaqi

1980 - Gëzhoja e vjetër - Bakja

1980 - Ne vinim nga lufta - Stiliani -- piktori

1979 - Radiostacioni -

1979 - Emblema e dikurshme - - Njeriu me shishe

1978 - Nga mesi i errësirës - Afifi

1978 - Koncert në vitin 1936 - Komandant Shazivari

1976 - Zani partizani - - Partizan-vëlla i zanit

Hide - Show - Self (1 credit)

2015 - Përballë - (Documentary) sich selber ...

DEINE MEINUNG

Was denkst Du über Mirush Kabashi?

Was verdient Mirush Kabashi als Schauspieler?

Lebt Mirush Kabashi alleine oder mit einem Partner?

Welches sind aktuelle projekte von Mirush Kabashi?


Spam Schutz: 4+2=

GLEICHE GEBURTSDATUM: 1948

Leo Grillo
1948

Toni Slama
1948

Wang Wufu
1948

ÄHNLICHER NAME: Mirush Kabashi

Misaki Maihara
31 January 1980

Misaki Saijō
29 March 1986

Mirosław Szonert
25 December 1926

Mirosław Siedler
2 January 1961


  Impressum  Privacy / Datenschutz